Couponcodes

Couponcodes

Of het nu over veilingen of dagaanbiedingen gaat: het doel is om producten en diensten met korting te kopen. Codes van coupons, ook wel kortings codes, zijn daar een mooie aanvulling op! Met een couponcode wordt een bepaald bedrag of percentage van je aankoopbedrag afgehaald. Dit zorgt ervoor dat je kwaliteitsproducten kunt aanschaffen voor een lagere prijs. Tegenwoordig biedt nagenoeg elke online shop de mogelijkheid om couponcodes in te voeren. Let goed op in het afrekenproces. Hier kom je vanzelf ergens het veldje met 'kortingscode' (of een variant hierop, bijvoorbeeld couponcode of vouchercode) tegen.

Hoe kom je aan de beste couponcodes?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat couponcodes altijd worden geïnitieerd door de shop in kwestie. De manier waarop zij deze bekend maken en welke voorwaarden hier aan vast hangen, ligt dus geheel aan de shop zelf. Veelal worden couponcodes bekend gemaakt via de nieuwsbrief. Ook komt het wel eens voor dat je een kaartje met een couponcode ontvangt nadat je al een keer een aankoop hebt gedaan bij de desbetreffende shop. De webshop probeert je zo vast te houden als klant door je in feite een soort "cadeautje" te geven.

Verzamelwebsites met couponcodes & actie kortingen

Wanneer je een aankoop gaat doen in een webshop waar je nog geen couponcodes van hebt ontvangen of gezien, dan is het verstandig om even online te zoeken. Er zijn namelijk voldoende websites die couponcodes en actie kortingen verzamelen en in een handig overzicht aanbieden. Zo kun je eenvoudig een bruikbare code selecteren die in jouw geval de meeste korting oplevert. Let wel op de voorwaarden: sommige codes werken vaak pas vanaf een bepaald orderbedrag.

Terug naar overzicht